Air conditioner problem - Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 06-21-2012, 09:26 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Fort Worth, TX
Posts: 6
Air conditioner problem

I am just seeing if anyone else has been having trouble with there a/c not blowing cold air in 95+ degree temps when you first start the car after its been sitting for several hours in the heat, usually takes about 10 minutes before it blows cold, you can also smell it come on. I do notice the cooling fans are not on the whole time when its not blowing cold, when the fans do finally come on, I get cold air. I have taken it to the dealer several times and of course they can replicate it, it has never done it when I first start it in the morning, only after its been driven. My regal is a 2011 2.0L turbo and was built in Germany and has 9000 miles.
Grimacus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome