HID Light Not Working - Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 06-07-2020, 01:24 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 1
HID Light Not Working

I have a weird one. The left front HID bulb and side front LED marker are not working. I switched the HID with the right and works and but the left worked on the right...so it is not the HID bulb. Don't know how to check the LED. I checked all the fuses related to front head lights and non are blown. The turn signals and fog light work just not the HID low/high or white LED marker. Unless it is a relay? Any help appreciated. Al. 2012 Regal Turbo
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome