2016 Buick Regal Turbo Engine issue - Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 10-13-2019, 04:38 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Unhappy 2016 Buick Regal Turbo Engine issue

Hello, I am having an issue w/ a 2016 regal turbo, it had been idling rough for a month or so now. Cleaned the throttle body, didn't help. Had no active or history misfires on any cylinders. Changed plugs for the hell of it. Nothing seemed to fix it. I FINALLY got a check engine light(General Misfire code) and seen cyl 4 having multiple missfires but only at idle. When its above 1000 rpm its fine. I swapped cyl 4 and 1 coil packs, didn't fix it. Cyl 4 still had misfires at idle. Fuel pressure seems good, I didn't check compression yet but im leaning toward a bad injector? I did the average fuel injector pressure calibration on my snap on scan tool and it seemed to fail when it got on cyl 3 and stall the car out completely....

Has anyone had any issues like this?
Next question any good information on how to replace the injectors online?
jaymoux is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome