2000 Century Windsheild Issues - Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-26-2019, 04:17 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
2000 Century Windsheild Issues

I don't know if this is the right place but I have been having issues with my 2000 Century wind sheild wipers. The drivers side one has almost stopped working entirely. I tried tightening the bolt and it is tight as can be, but still not working. Any suggestions on how to fix it? I really hope its not the motor. I can't really afford $350~ to fix it.
EthanWalter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome