Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums - Reply to Topic
Thread: Radio problems Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Buick Regal Forum : 2011 Buick Regal Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
04-09-2016 01:00 PM
Buick83 ITS FIXED!!!! I went today and had them install it and it fixed the issue!! If you have this issue this is the fix I put this photo up for everyone who has this issue bring this to them and it will fix the fluctuating volume issue!!! I got it done at 10:30 this morning and well i was afraid to turn it up because i didn't want to be disappointed but I did it and well its fixed drove the whole way home 30 mins with it being NORMAL!! Go get them guys!!!! TSB#PI0960 part number 22919895 and thank you to regal apple for the part number to help solve this case!!!! CASE CLOSED!!!
04-04-2016 12:46 PM
Buick83 So I called my dealer and my car is still under warranty. I talked to the Service manager and told him the TSB and The issue and the part number you gave me and this is the exact part number that the amplifier needs to be replaced with. TSB#PI0960 and part number 22919895 is to replace part number 13352134 customers will complain of volume fluctuation. Well they ordered the part for me and its about a week out so we will see what happens when they install it. I will actually come back and post to the thread if it fixes it or not so we can close this thread and solve this issue thanks regal apple for getting this done with me! We are going to save a lot of people a lot of time!
04-04-2016 10:27 AM
Buick83
Completely Understand

Quote:
Originally Posted by regalapple View Post
I had a dealer quote me at $718 for a new app. Is this about what others have paid and is it possible to provide a model number so I can maybe look at getting the new amp myself?
This is the same person that you have been talking to in the other forum. I have called Buick and a dealer and none of them can give me an answer for that part number 22919895. They tell me the only thing it says is amplifier Can you give me the number to the dealer you contacted so I can ask them about this. This could be the issue is that they replaced mine with the wrong amp but Buick and the dealer both give me the original number!! Its driving me nuts!
03-30-2016 12:42 PM
regalapple I had a dealer quote me at $718 for a new app. Is this about what others have paid and is it possible to provide a model number so I can maybe look at getting the new amp myself?
08-03-2013 02:11 PM
bpwilmoth I went to Sewell Buick GMC today and the service guy confirmed the TSB: PI 9060

They did not have the amp in stock, but it will be there by Tuesday and it has my name on it

I cannot wait!!!
08-02-2013 12:20 PM
Buick Customer Service Hi bpwilmoth!

Please keep me posted on your dealership visit. I would be happy to assist further if needed. You are welcome to send a private message with your full contact information, VIN, vehicle mileage, and name of involved dealership. Thank you!

Jessica
Buick Customer Care

Quote:
Originally Posted by bpwilmoth View Post
I'm taking my car in Saturday morning, hopefully they lookup the TSB and fix this issue, instead of looking at me like I'm crazy


08-02-2013 07:14 AM
bpwilmoth I'm taking my car in Saturday morning, hopefully they lookup the TSB and fix this issue, instead of looking at me like I'm crazy
08-01-2013 09:57 PM
sonny615 Bulletin number is PI 0960 , which only apples to 2011 model year , hopefully that helps most of you
08-01-2013 09:49 PM
sonny615 Tsb is technical service bulletin , same thing
07-25-2013 04:11 PM
bpwilmoth
Quote:
Originally Posted by carniveau View Post
Correction - p10960.
Thanks! I'm going to call my dealer.
07-24-2013 07:47 PM
carniveau Correction - p10960.
07-24-2013 07:46 PM
carniveau The paperwork from the dealership doesn't state the TSB number, only the "bulletin no." 10960. Hope this helps!
07-24-2013 06:42 PM
bpwilmoth
Quote:
Originally Posted by carniveau View Post
I was having the same exact issue as all of you. I stopped by Patsy Lou in Flint MI last week and they looked up recalls for the car (2011 Regal turbo) - there's a TSB that calls for the replacement of the amplifier should a customer complain of the issues we have. Well, made the appointment to have it swapped out on Monday and I'm happy to report that the issue has been RESOLVED!

New user, just wanted to let y'all know.

Take care.

Ian
That is great news Ian!

Do you know the TSB number? I want to call my dealer and tell them exactly what they need to know.


Thanks for the post...
07-24-2013 06:07 PM
carniveau I was having the same exact issue as all of you. I stopped by Patsy Lou in Flint MI last week and they looked up recalls for the car (2011 Regal turbo) - there's a TSB that calls for the replacement of the amplifier should a customer complain of the issues we have. Well, made the appointment to have it swapped out on Monday and I'm happy to report that the issue has been RESOLVED!

New user, just wanted to let y'all know.

Take care.

Ian
06-17-2013 07:02 PM
T07 OWNR Update: Vehicle was at the dealer for dropping Bluetooth and fluctuating volume. Sorry to say that after 2 full days of updates, and the tech speaking with the (TAC?) team @ GM, my issues still remain.

I'll try another dealer to see what they can come up with...It's a shame, I really love this vehicle and would consider a GS next, fingers crossed it's a fixable issue.
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome