Buick Regal Forums banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ok i just did plugs and wires on my 00 regal and it needed it very much one plug was missing the pieces one plug wire was broke and whoever did it befor me switched two cylinders so it had 4 out of the 6 cylinders not working right plus a clogged cat but i got it all fixed put new tires on it and went out this moring to see what it could do went to try buring the tires off and it kind of chocked out for a sec or two then it came out of it then took it to a straight away and got on it and again like chocked out into the end of 1st beggining of 2nd and proceded to stall out got it started again came back towards were i live and had to stop and rev it up some to get it to run right again stalled twice and is jerky off of a dead stop into kind of hard acceleration i need help please. Had codes ran low volt on maf sensor bad o2 sensors and had the misfires but i fixed the misfires as stated in the start of this thread. A friend suggested that it might be cecause it is wet today plus i had myy trac control on.
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
NEVER get on it hard from a dig with traction on you will ruin your car. Trying this in raining weather is dangerous and pretty useless man :( which o2 sensor needs replacement? The maf sensor will definitely have something to do with the car running funky. I'd get all the parts that need replacing replaced and try testing it out on a dry day. And if you're gonna beat on it turn off traction and throw it in 3rd NOT "D"
 
1 - 2 of 2 Posts
Top