Buick Regal Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi guys,

I just bought my Regal a week ago. I connected my iPhone 4 and it worked great for the first few days. Then I started getting the device error message. I would disconnect and reconnect but the error message would continue. I read in the manual that it supports iPhone 3/3GS. Is this my problem? Why does it work some times but not others? Is this something I'll have to take in to get fixed?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
I had an issue where it would not give me the information of the song playing, or the ability to flip forward and backwards on songs. Turned out to be a corrupt iPhone/iTunes database on the phone. The fix, reset your phone/music library on your phone and put music back on it. I thought it was the upgrade to iOS 6 from iOS 5 which may have been apart of it but it ultimately was the iPhone music database. This was on a iPhone 4S too.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #4 ·
I've noticed it only happens when the weather is cold. It worked all summer with no issues and now that its getting cold again its acting up again.
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
I've noticed it only happens when the weather is cold. It worked all summer with no issues and now that its getting cold again its acting up again.
First of all, thanks for choosing Buick! Regarding the Iphone pairing issue, I would encourage you to visit the dealership if you feel there is an issue. All repairs should be covered under warranty. If you take it in, please PM if you have any issues. Your business with Buick is appreciated. Have a good week!

Matt,

Buick Customer Assistance
 
1 - 5 of 5 Posts
Top